Wybierz język: pl gb de ru
facebook twitter Telefon - holtex.pl
X
Uszczelnienia Techniczne
HOLTEX - ENERGOSERWIS M.J. Drobnik Sp. Jawna
Stara Gadka, ul. Usługowa 3a, 95-030 Rzgów, Polska

Telefon - holtex.pl +48 42 212-83-95
Email - holtex.pl
wyszukiwarka

Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych jest: Holtex-Energoserwis M.J. Drobnik Sp. jawna z siedzibą Stara Gadka, ul. Usługowa 3a, 95-030 Rzgów

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, może być jednak konieczne do realizacji umowy, gdy osoba, której dane dotyczą, jest jej stroną lub gdy jest to niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy na żądanie osoby, której dane dotyczą.

Holtex- Energoserwis M.J. Drobnik Sp. jawna  oświadcza, że dane osobowe będą pozyskiwane na podstawie dobrowolnych wpisów użytkowników umieszczonych w zakładce „Szybki Kontakt”  w celu kontaktu z firmą lub dopisania się do Newslettera. Pozyskane dane osobowe będą wykorzystywane w celu w jakim zostały podane przez użytkownika tj. m.in. odpowiedź na zadane przez użytkownika pytanie, dopisanie użytkownika do bazy Newslettera, wysyłanie informacji z Newslettera na podany adres email, a także dla celów statystycznych prowadzonych wyłącznie na potrzeby Spółki Holtex- Energoserwis M.J. Drobnik Sp. jawna.

Holtex- Energoserwis M.J. Drobnik Sp. jawna oświadcza, że wszelkie pozyskane przez nią dane osobowe będą przechowywane w taki sposób, aby zapewnić ochronę danych przed ich nieuprawnionym przetwarzaniem. Pozyskane dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom, chyba, że jest to konieczne i wynika z przepisów prawa lub prawomocnego żądania instytucji Państwowych .

Każdy użytkownik ma prawo żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane ( art. 32 ust. 1 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. Nr 133, poz. 883)

Szybki kontakt



Tel. 42 212 83 95

 


Nazwa firmy:
E-mail:
Telefon (opcjonalnie):
Kod z obrazka
kod kontakt

Uszczelnienia techniczne, tkaniny techniczne, filc techniczny, kompensatory, folia aluminiowa, tekstolit, szczeliwa oraz pozostałe materiały techniczne oferowane przez holtex.pl ze względu na swoją wysoką jakość oraz niezbędne, wymagane atesty i dopuszczenia mają szerokie zastosowania w wielu gałęziach gospodarki i przemysłu - zwłaszcza w dziedzinie: chemii, energetyki, ciepłownictwa oraz we wszystkich gałęziach produkcji z wykorzystaniem parku maszynowego.